Over voor u?

Trainingen webschrijven
Wilt u, alleen of samen met een groepje collega's, leren hoe u goede webteksten schrijft? Als u weet hoe mensen lezen en op zoek gaan naar informatie, kunt u hierop inspelen en doeltreffende duidelijke teksten schrijven. Qua opzet zijn er verschillende mogelijkheden, van een maatwerk vogelvluchtworkshop in 2,5 uur, tot meerdaagse trainingen die ook intakes en terugkomdagen omvatten. Samen met u bespreek ik graag de voor u optimale situatie.

Diverse andere trainingen
Heeft u een bevlogen trainer nodig? Iemand met ervaring, didactisch goed onderlegd? De afgelopen jaren heb ik, soms samen met inhoudsdeskundigen, de meest uiteenlopende trainingen verzorgd en zelf ontwikkeld. Zoekt u een trainer voor een specifiek traject binnen uw organisatie, of wilt u als opleidingsbureau een ervaren trainer inzetten? Ik doe het graag!

Webscans
Heeft u een site waar u niet meer zo tevreden over bent? Gaat u over op een nieuw systeem en wilt u de structuur weer eens goed onder handen nemen? In een dagdeel kan ik uw site analyseren en duidelijke feedback geven. Niet alleen op het gebied van tekst, ook de gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, lettertype, toegankelijkheid, structuur en navigatie neem ik onder de loep.

Ontwikkelen opleidingen
Gaat u competentiegericht opleiden en wilt u uw opleidingsmateriaal herzien? Wilt u weten of u e-learning kunt inzetten bij een bepaalde opleidingsbehoefte? Lesmateriaal bewerken zodat u het on line kunt verspreiden? Of wilt u concreet weten hoe u gebruik kunt maken van chat en forums om een andere samenwerking te bewerkstelligen? U kunt het zo gek niet bedenken, of ik zie er een uitdaging in. Ik zet graag mijn onderwijskundige capaciteiten en mijn kennis en ervaring op het gebied van internet en tekst in om er iets moois van te maken.

Begeleiden web- en e-learningtrajecten
Bent u bezig met een web- of e-learningproject en heeft u behoefte aan kennis van iemand buiten de organisatie op het gebied van internet, functionaliteit en effectieve informatieoverdracht? Ik sluit me graag aan bij het team om mijn ervaring met verschillende projecten met u te delen.

Tekstredactie
Uw site gaat snel de lucht in, maar u wilt nog dat er iemand kijkt of de teksten zo effectief en duidelijk zijn. Iemand die er verstand van heeft en zelfstandig de teksten kan verbeteren en aanpassen. Of iemand die uw medewerkers hierbij ondersteunt en begeleidt, zodat ze dit in de toekomst ook zelf kunnen. Niet alleen webteksten, maar ook de redactie van opleidingsmateriaal neem ik graag voor mijn rekening.